2015. január 19., hétfő

A tenger felhomalya

Sziasztok sajnalom ez muszaly elmondanom.

Egy uj tortenete fogok elkezdeni , tudom hogy most kezdtem el egyet, de ugy erzem az tokeletes ahogy kigondoltam .De megis van egy kis megbanas az egyik szereplo irant  es az nem mas mint... :
Aki a tortenetbe Sho Sakurait jatsza de valojaban Shun Oguri. Ebben a tortenetben Shun Orguri marad. Es gondolom ebbol tudjatok mi lesz a masik tortenetemben a "Szerelmi arnyek" c. tortenetbe. De talan meg en is megleplek vele. Ezert kezdek el meg egyet. Valahogy nagyon megtetszett nekem ahogy alakitotta Rui-t a Hana yori dango-ba es nagyon sajnaltam amikor ketszer is osszetortek a szivet de eldontottem hogy attol mivel egy masik tortenetbe is benne van es meg nem arulom el mi lesz benne , attol elkezdek egy ujat hogy mi lenne ha o is boldog lenne. 
Es ennek a tarsa nem mas mint ...:
Ki mas mint akivel a Hana yori dango-ba is volt. Mao Inoue . De ez mar mas lesz, mas mint a Hana yori dango, itt maskepp talalkoznak es lesznek egyutt. Ez egy olyan tortenet ami megismerteti azt hogy barmennyire is messze vagy a szerelmedtol, mindig kozel lesz. Es a tavolsag nem feletteti el a szerelmet.
Bar meg nem tudom hogy kezdjem el igy most egyelore csak egy imsertetot hoztam , es remelem nem baj ha ketott kezdek el. Mindegyik resz ele odairom melyik tortenet , ennek a tortenetnek a cime... :

"A tenger felhomalya."

Ismerteto :

" Egy lany akinek az elete gyokeresen megvaltozik amikor mindent es mindenkit elveszit. Egyedul kell megkuzdjon az eletbe minden megprobaltatassal. De megsem veszti el a remenyt. Az egyetlen vigasza a tenger a felhomalyban. 
De egy nap ... ez a felhomaly csillogast rejt. Es megtortenik a csoda. 
Egy fiu akinek minden megvan, de megsem boldog. A szulei elvarjak a tokeleteseget, es barmit megtesznek hogy o legyen a tokeletes orkos. Igy egy nap elindul vilagot latni egy mas szemszogbol. De neki is rejteget csillogast a felhomaly?
Es mi lesz ha nem epp ugy sikerul ahogy a mesekbe. 
Csak egy eselyuk van? Vagy a vegzetuk ugyan az?
Egy vegzetes bejelentes es minden a tetejr all. "

A helyszin Izu kis sziget, Tokitol kicsit messzeb . Ne hagyjatok ki egyik tortenetem sem. 
Es talan az is benne van hogy egy kicsit jobban megtetszett a Makino es Rui paros. Nem tudom miert... De amugy nem azt mondom ,hogy nem talatak Domyoji-val. De nem tudom nekem igy tetszik ok ketten es Airi es Jun. Nem tudom miert.... Ez sajat velemeny .
Remlem tetszeni fog mind ketto mivel ez az elso hogy kettot kezdek egyszerre. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6.rész Közelebb lépés

A sebzett szív dala 6.rész Közelebb lépés Kairi:    - Ne értsem félre! Nem akarok a kórházból valami diszkot csinálni. De lehetne például va...