2014. október 3., péntek

Elso bejegyzes + elso tortenet ismertetoje

Sziasztok!
Ez a blogot most terveztem. Meg sok minden hianyzik benne de inkabb elmondom mit fogtok itt talani.
Ahogy a cim is mondja Japan filmeket, sorozatokat formalok at , vagyis egy teljesen uj tortenetet irok. Animekkel is foglalkozok. Kb. 1 het egyszer felrakok egy animet es mit kell arrol tudni. Delesz olyen is ,hogy az animet masitom meg. 

Az elso tortenetem itt nem mas mint a Koizora film, sorozatra alapul. Marmint a szereplok azok csak a cselekmeny valtozik. Na mirol is szol:

Mindeketten hiresek a suliba. Egy lanyt akiert minden fiu odavan. Egy fiu aki minden lany alma. Kettojuk tortenete lesz leirva. 

A fiu bandaba jatszik es a lanynak van egy titka amit csak egy baratja tudja. Talalkoznak es annak ellenere hogy mindketten szerelmesek egymasba , a lany tavolodik a fiutol. Amig egy varatlan randin....Valami tortenik. A lany kuzd az eleteert es atkozza azt a napot amikor....De a fiu megvaltoztatja. 
Vajon mi ez a titok? Es ha masok megtudjak? Es a kettujuk utja hogy oldodik meg?

Elfelejtettem leirini lesz ebbe a tortenetbe fantazia is benne. Az eredeti sorozatba nincs szoval ez egy fantaziara alapulo tortenet. Mint az Alkonyat vagy a Vampirnaplok. 

Ja es az elso tortenet cime : " Veres ragyogas"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6.rész Közelebb lépés

A sebzett szív dala 6.rész Közelebb lépés Kairi:    - Ne értsem félre! Nem akarok a kórházból valami diszkot csinálni. De lehetne például va...