2014. október 12., vasárnap

Vampir kinght

Sziasztok!
Meghoztam az elso anime-t amit lattam es erdemes megnezni aki meg nem latta:

Vampire knight. Vampire knight guilty


Részek száma: 2.évad 13.rész
Besorolás: fantasy, romantikus, sci-fi,iskolai
Tortenet:
Cross Yúki visszaemlékszik arra a pillanatra, mikor egy vámpír tört az életére, de egy másik vámpír, Kuran Kaname megmentette. Tíz évvel később Yuki és gyerekkori barátja, a vámpírvadász Kirjú Zero a Cross Akadémia fegyveres őreiként dolgoznak. A feladatuk hogy megvédjék a nappali tagozatosokat az esti tagozatosoktól, akik vámpírok. yúki azonban tudomást szerez arról, hogy Zeróban évek óta lappang a vámpírvér, és arról hogy ő maga is a Kuran nevű vámpír klán tagja. Mikor Kuran Ridó, Yuki nagybátyja visszatér hogy végezzen a lánnyal, Kaname kénytelen megharapni a lány nyakát. A harapás feléleszti a Yukiban csörgedező vámpírvért, és miután Zero megölte Ridót és szövetségeseit, a vámpír tanács tagjait is elpusztították, Yuki megtudja hogy egyike a Kuran klán alapítóinak. yúki és Zero ellenségekként válnak el, így a lány Kanaméval tér vissza a Kuran házba.

Velemeny:
Szerintem nagyon jo anime. Az egyk kedvenc anime-m. Osszerakja, a romantikat, a harccal , a vampirokkal es a rivalizalassal. Erdemes megnezni ,foleg aki szereti a vampirokat romantikaval. Egy lany akinek dontenie kell.
Kar hogy nem folytattak, mondjuk mangaba folytatva van , ha jol tudom be is van fejezve . Bar en szivesebben latnam Yukit es Zerot. De persze ez a sajat velemenyem. 

Ertekeles: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6.rész Közelebb lépés

A sebzett szív dala 6.rész Közelebb lépés Kairi:    - Ne értsem félre! Nem akarok a kórházból valami diszkot csinálni. De lehetne például va...