2020. június 13., szombat

Hiiro no kakera

Amazon.com: Hiiro No Kakera: Tamayori Princess Saga: Andrew Love ...

Hiiro no kakera 

Részek száma : 13 (2.évad)
Műfaj: Misztikum,Fantasy, Romantikus

Történet:
Tamaki minek után szülei Afrikába mennek, nagymamájához költözik. A busz hamarabb érkezik, így senki nem várja, de úgy dönt, hogy elindul egyedül. Viszont Tamaki hamarosan bajba kerül, hiszen két szörnyeteg rátámad. Szerencsére egy vörös hajú fiú, időbe érkezik és menti meg.  Ezek után hamar kiderül, hogy Tamaki a következő Tamayori hercegnő és most szükségük van az erejére, hogy megvédje a pecséteket mielőtt a gonosz kiszabadulna. Mellesleg vannak őrzöi Shugogo ház leszármazóttai. Ezek különleges erővel rendelkeznek és az a feladatuk,hogy vigyázzanak a Tamayori hercegnővel. Természetesen vannak akik akarják a pecsétek erejét és, hogy a földre eljöjjön a gonosz. És még szerelmet is tartogat az anime.

Vélemény:
Maga a történet izgalmas, meglepetéseket tartogat és harcok bőven akadnak. Viszont úgy érzem, hogy kicsit rövid volt, voltak olyan történések amiknél előugrottak, vagy jobban  lehetett volna kirajzolni. És például én megismertem volna az őrzők múltját jobban. Valamint zavart, hogy Tamaki jó ideig csak siránkozik,hogy ő nem tud segíteni, de igyekszik, hogy megfelelő Tamayori hercegnő legyen. Sokszor úgy éreztem, hogy ott van oké, sir és sír, de még sem tesz semmit, hogy valóban mutassa, hogy fejlődni akar. Az őrzők karakterei szerintem szerethetőek, mindegyik személyisége különbözik , de ki egészitik a csapatot. A opening és ending nagyon tetszett, dallamos és szép, a szövegnek volt mondanivalója. Visual novel alaján készüt , mindne rész végén kicsit tartogat ebből is. A rajzolás szép. A háttér sztori szintén izgalmas, a múlt amit felőlel a Tamayori hercegnőség érdekes és aranyos a szerelmi szál ami kialakul. 

Értékelés: 7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

7.rész Az érzések

  A sebzett szív dala 7.rész Az érzések Sakura:      -Khm... khm... - köszörültem meg a torkomat és gyorsan felálltam egyenesben. - Kö... kö...