2020. június 23., kedd

Ao-chan can't study


Midara na Ao-chan wa Benkyou ga Dekinai (Ao-chan Can't Study) Anime

Ao-chan can't study

Részek száma: 12
Műfaj: romantikus, ecchi, iskolai

Tartalom:
Ao-chan édesapja egy bestseller erotikus regény iró. Óvódában büszkélkedik is, hogy miként kapta nevét "A mint, alma és O mint origa." . Persze ezek után sokan kinevetik , vagy furcsa szemmel néznek rá. Az óvódai emléke azóta is kisérti, így arra igykeszik,hogy bejusson egy elit suliba messze az otthonától , ezért sok barátja nincs első sorban a tanulás a célja, így fiúkra sincs ideje. Ám egyik nap Kijima szerelmet vall neki, bár visszautasítja, a fiút nem érdekli és eldönti, hogy biza meghóditsa a lányt, szeretne közelebb kerülni hozzá. Ao fantáziája egyre vadabb lesz, és szomorúan rákell eszméljen, hogy az apja milyen hatással van rá és már nem is a tanulás áll előtte. Ao új érzéseket ismer meg,új céljai lesznek és elkezd nyitni a világ felé . Míg egy fiú megpróbálja elhódítani.

Vélemény:
Egész aranyos , kis poénos anime. Egy lány próblémái aki megtapasztalja először a szerelmet. Nem is tudom mit mondjak különösebben nem ragadt meg, de nem is volt rossz. Egy jó kis időtöltés volt. A karakterek érdekesek , bár talán nincsenek olyan jól kirajzolva, személy szerint kíváncsi lettem volna Kijima múltjára,környezetére , vagy akár a barátaik környezetére, hogy alakul a kapcsolataik. Hogy alakul Miyabi és Misaki kapcsolata? Kijima reakciói aranyosak és olyan tapintatos, tisztelettudó karakter. A kis páros egészen aranyos még többet is elnéztem volna a történetükről. Az opening és az ending ritmusos. A grafika szép  . A történet, jelenet különös forma , poénos, de vannak komoly pillanatok is, az ecchi jelentek ellenére,ami nem uralkodik el az animeban.

Értékelés: 8/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

7.rész Az érzések

  A sebzett szív dala 7.rész Az érzések Sakura:      -Khm... khm... - köszörültem meg a torkomat és gyorsan felálltam egyenesben. - Kö... kö...