2020. február 29., szombat

Tsuredure Children

Tsuredure Children

Részek száma: 12.rész 
Műfaj : Romantikus, iskolai,vigjáték

Történet: 
Egy rövid részekkel alkotott anime, ami során megismerkedhetünk a tiniszerelm különböző fajtájaival. Az elfojtott érzésektől egészen a mániákusságig . Elsőként ott van Haruhiko Takase a foci klub tagja , szerelmes osztálytársában Saki Kanadában. S minő megjelpő Kanada is szerelmes Takaseban. A lány megpróbált szerelmet vallani,de nem sikerült. Folyamatosan megfutamodik. Nem könnyiti meg a dolgát azt sem, hogy Takase is zavarbajön a közelébe aminek következtében ő sem vall szerelmet. Aztán ott van Jun Furuya aki szerelmes Yuki Minagawaban . A lány sokszor mondta és mondja , hogy szereti viszont Jun nem tudja eldönteni, mikor beszél komolyan, Yuki komolytalan, sokszor viccelődik. Takeru Sugawara szintént a foci klub tagja és szerelmes osztálytársába Chizuru Takanoban. De hiába próbál szerelmet vallani Chizuru mogorvának tartja magát, olyannak aki felé soha senki nem érdeklődik, így sokszor észre sem beszi a fiú érzéseit, képtelenségnek tartsa. Takeru Goda kicsit szotikus fiú. Minek után osztálytársa Ayaka Kamine , érzelmes és jószivű  lány szerelmet vall járni kezdenek, de Takeru képtelen az érzéseit kimondani, így néhány félreértés kialakul közöttük. Chiaki Uchimura egy ostoba fickó , aki szeret viccelni osztálytársával Kanaval. Egy év elteltével jön rá, hogy ő és Kana randiztak, minek után a lány elmondja neki. Ezután komolyan kezdenek járni és megtenni mindent a kapcsolatukért de a komikus helyzetek nem könnyitik meg a helyzetüket. Masafumi Akagi a diákelnő, aki egy nap elkapja Ryoko Kajit az iskola területén dohányozni. Hogy tartsa a száját, arra kéri a lányt, hogy járjon vele , de valójában ez egy ürügy, hiszen régóta érdeklődik utána. Ryoko annak ellenére, hogy bünőző külseje van és távol tartsa az osztálytársaitól magát, mégis megdobogtati a szivét Akagi. Mindneki, rákell jöjjön, hogy a szerelem nem könnyű olykor fájdalmakkal jár és olykor a fellekegbe repit. De mindenképp küzdeni, tenni kell valamit érte. 

Vélemény:
A felsorolt tartalomba néhány szereplő kimaradt akik még úgy felbukkanak és az ők érzéseikről is szólnak. Szerintem egy egész aranyos anime, ami bevezt minket a tiniszerelem rejtelmeiben. Bár elkell mondanom, néha egy egy jelent után már mi érezzük magunkat kinosan. Amit kicsit túlzásnak neveznék , ahogy a történet előre halad. Valahogy olykor túl átlátszó, ott az esély, simán kimondhatná és persze nem könnyű , de aztán történik valami kinos is rá. De mindegyik páros tartogat valami szerethetőt magában és olyan kis kellemes délutáni, esti program lehet azok számára, akik egy kis kikapcsolodásra várnak és szeretik a romnatikát . Személy kedvencem Ayaka és Goda párosa , illetve Akagi és Ryoko párosát is megemlíteném , valahogy ők így megmaradtak, megragadott a történetük. A grafika szép és az opening is hozza az anime feelingjét. 

Értékelés: 8.50/10

Na kinek melyik páros a kedvence? Hogyan folytatná a történetet? 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6.rész Közelebb lépés

A sebzett szív dala 6.rész Közelebb lépés Kairi:    - Ne értsem félre! Nem akarok a kórházból valami diszkot csinálni. De lehetne például va...