2020. február 21., péntek

Februar

Februar 2020

1.Goblin  Slyer: Goblins Crown
Egy jeggel boritott vilagban, a hegyek,  almok, remenyek sot meg a becsuletis befagy. Egy ember indul, hogy megmentsen egy kalandort ebben a vilagban...
Kezdes: Feburar 1.

2.Promare
Harminc ev telt el Burnish megjelenese ota, mutans lenyek akik  felegettek egy jo reszet a vilagnak. De mindez megvaltozik amikor egy uj, agressziv mutans  csoport jelenik meg "Mad Burnish" valamint tobb csapat akik harcba szallnak egymassal. 
Kezedes: Februar 5

3.Shirobako Move
Vegig kovethessunk Miyamori karrieret , hogy egy producerre valljon.
Kezdes: Februar 29

4. Mushikago no Cagaster
A poszt-apokaliptikus vilagban megjelenik egy titokzatos betegseg "Cagaster" , amit oriasi rovarok terjesztenek. Egy fiatal kuzdese , hogy megmenejuljon...
Kezdes: Februar 6

5. Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna
Tiz ev telt el azon nyar utan, mikor Taichi talalkozott Agumonnal es a tobbiekkel es elkezdtek kalandjukat a Digitalis vilagban. DigiDestined fokoztaosan ismerte valt esa Digimon latvanya kevesbe szokatlan a vilagban. Taichi foiskolara ment, mig a tobbiek is elkezdtek jarni sajat utjukat.
Kezdes: Februar  21

6. Hibike! Euphonium Movie: Chikai no final
Kumiko mar masodeves es a eufonium kar egy vezeto helyen jatszik. A kisebbek erkezesevel, ujabb tagok jonnek a zenekarban, ahol Kumikonak ujabb megpobaltatasokon kell keresztulmennie. Hiszen o es a harmadeves Tomoe Kabatet valasszak ki az elsosok vezetesere. Napkelte fesztival, meghallgatasok es versenyek  kovetkeznek,de szamos problema merul fel . Hisz mindegyik elsos hoz egy kisebb problemat magaval. Ami megoldasra var, hogy jol teljesitsenek.
Kezdes: Februar 26

7. Girls und Panzer Saishuushou 2
Kezdes: Februar 27

8. Kimi dake ni Motetainda
Talalkozunk 5 jokepu fiuval akinek vannak vonasai amik csokkentik nepszeruseguket. Egy lany segit nekik , hogy megnyerjenek egy versenyt  " Motemen Koshien" .
Kezdes: Februar 26

9.Girls und Panzer Taykai war
Kezdes: Februar 27

10. Digimon Adventure 20th Memorial story
Kezdes: Februar 1

Bar tudom kestem vele, de remelem, hogy attol talatok ebben a listaban is valami erdekest, hogy ne essen ki egy honap anime varas nelkul. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6.rész Közelebb lépés

A sebzett szív dala 6.rész Közelebb lépés Kairi:    - Ne értsem félre! Nem akarok a kórházból valami diszkot csinálni. De lehetne például va...