2019. augusztus 28., szerda

Uta no prince-sama Maji Love 2000%

Uta no prince-sama Maji Love 2000%

Részek: 13.rész
Műfaj: zene, iskolai, romantikus, hárem

Törénet: Haruka Nanami ismét középpontba kerül. Leéretségizni készülő lány , új új könryezetbe kerül ahol tovább képezheti zene iránti szeretét, dalszöveg irását. Az elején újra találkozhatunk a szokásos szereplőkkel, a STARISH tagjaival, akik örülnek a lány újra látására. De a régiek mellett megjelennek újjak is. Első sorban hőseinknek szükségük van kiképzésre, ezért Mr. Saotome három jóképű idolt állít melléjük , akiknek segíteniük kell nekik. Kotobuki Reiji, Kurosaki Ranmaru,Mikaze Ai. Ők nem igazán örvülnek, hogy szárnyuk alá kell vegyenek újoncokat, kívéve Reijit. De igyekezniük kell , mert minden újonc álma az Uta Pri díjat meghirdetik és hőseink elkell kövessenek mindent, hogy megnyerjék. Időközben megjelenik még egy új szereplő Aijima Cecil, aki minő vénetlen első évadban Haruka már találkozott vele. De Cecil idol vállása , csak azért van, hogy Harukaval legyen. Szeretné énekelni a dalait. De hogy is van ez? Hogyan is jelenik meg? Megváltozik a nézete, hogy idollá válhasson? Jóba lesz a srácokkal? Harukanak sikerül egy jó dalt irnia A Uta Pri dijra? És persze az ellenség sem maradhat el , valakivel a STARISHnek megkell küzdenie. De hogy kik ezek ? És ki nyeri meg? És mi van ha valaki szemet vet Harukara?Ezt fedezzétek fel ti.

Vélemény: Na akinek tetszett az első évad , az most sem fog csalódni. De senki se kezdje el, úgy megnézni, hogy nem látta az első évadot, a dolgok csak úgy fognak értetődni. A zenék ebben az évadban sem hagynak cserbe, magával ragadnak és ritmikusan fejedbe hangzanak. A grafika nem tágít, ugyan annyira szép. Haruka küzdése, kitartása itt sem marad el. Viszont itt már újabb próbatételek elé is néz. A történet továbbra fokozodik és illő folytatást adtak szerintem az egésznek. Az , hogy egy ujabb karaktert tettek bele , akivel eddig már találkoztunk de mostmár állandó szereplővé teszik, szerintem különleges és érdekes fordulat. És persze az zene ereje mindenkit összehoz, megváltoztat. Hőseinknek újabb megpróbáltatás elé néznek . Személy szerint az is tetszik, hogy jobban megismerhessük a fiúkat, az történet nem teszi félre és foglalkozik az új szereplőkkel, új helyzetekkel. Szerintem izgalmas , érdekes.

Értékelés: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

5.rész Barát vagy ellenség

A sebzett szív dala 5.rész Barát vagy ellenség Sakura: Pontosan 1 hét telt el amióta Kairi kezébe adtam magam, az életem. Ahhoz képest, hogy...