2019. augusztus 8., csütörtök

Uta no prince-sama maji love 1000%

Ugy dontottem, hogy bar meg a nezese folyamatba van ha ugyis az 1 evadot lattam es mar az opening, dalszama is fent van akkor miert ne beszeljek nektek rola . Amugyis mikor a legfrisebb akkor lehet irni.

Uta no prince-sama maji love 1000%

Részek: 13
Műfaj: zene, iskolai, romantikus, hárem

Történet: Nanami Harukanak gyenge szervezete miatt nagymamájánál nő fel, vidéken. Egy nap mikor visszamegy a fővárosba majdnem elájul , amikor meghall egy férfit énekelni  , ez megmentve őt. Eldönti, hogy zene akadémiára megy és eljut oda, hogy Hayatonak (akinek meghallotta énekét) fog írni egy nap dalt. Azonban már felvételik napján próblémákba ütközik, ugyanis elkésik ... de minő szerencse Ittoki Otoya és Ren Jinguji jelennek meg és segítenek a lánynak bejutnia. A felvételi sikeres lesz , így a lány a Saotome akadémára kezd járni. Itt találkozik további négy fiúval Hijirikawa Masatoval , Shinomiya Natsukival, Kurusu Shouval és Ichinose Tokyiaval aki nagyon hasonlít Hayatora. Mondanom sem kell Haruka valami módon mindegyikükkel kapcsolatba kerül , a fiúk meg egyszer közel kerülve hozzá , már nem is tudnak távolodni. Ugyanakkor még sok megpróbáltatás vár a lányra , némi hiányosság a zene terén és pletyka célpont is lesz. De a barátai segítségével és a zene segítségével sikerül átvészelnie . Aztán közeledik a minden eldöntő vizsga és Harukanak döntenie kell... Hogy miről is? Ha megnézitek rájösztök.

Vélemény: Amit mindenképp kiszeretnék emelni azok a zenék. Egyszerűen fantasztikusak, nekem nagyon tetszenek. A grafika nem hagy cserbe most sem, ha valaki akar jóképű srácokat nézni , az itt megtalálja. Haruka küzdelme, kitartása eléggé búzditó, tanulságos. Jelképezi, hogyha valamit akarsz kitartóan küzdesz érte megvalósulhat, de mindezek által barátokra is szükséged van akik támogatnak. Bevallom őszintén nekem nem mindegyik harem anime kerül közel hozzám, tetszik meg de ez valahogy megragadott és megtetszett. Teljeséggel nem arra koncentrál, hogy én is a lányt akarom én is... persze vannak utalások, jelenetek de nem ezen van hangsúly főképp. Én ajánlani tudom. A történet szerintem nem egysiku, karaktereknek különböző személyiséget jelenitenek meg és mindenki életében fontos a zene . Mindez összehozz őket. Bár az igazgató szerepe kicsit örült, és vannak olyan elemek amik hirtelen jönnek be a történetbe , szerintem ugyanakkor elragadja a nézőt is.

Értékelés 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

5.rész Barát vagy ellenség

A sebzett szív dala 5.rész Barát vagy ellenség Sakura: Pontosan 1 hét telt el amióta Kairi kezébe adtam magam, az életem. Ahhoz képest, hogy...