2020. január 11., szombat

Zero no tsukaima Futatsuki no kishi

Zero no tsukaima Futatsuki no kishi

2.évad

Részek száma: 12
Műfaj: romantikus, mágia, háború, vígjáték

Történet: 
Hőseink élete ott folytatodik, ahol abba maradt. Saito feladva  esélyét, hogy haza  kerüljön , Louiseval marad és úgy tűnik kapcsolatok jobb, mint volt. Viszont az egyetlen szabályt , Saito már az első részben megszegi, vagyis ránéz a gazdáján kivül más lányokra is, ami persze Louise inyére nincs. No de nem csak ő marad féltékenyen, Saitonak is megjelnik egy rivális , egy romáliai orákulom szeméylében. Minden lány az Akadémián érte kezdi csorgatni nyálát, Cesare viszont eléggé nyomul Louisera, ami Saito inyére nem való, még harcolni is fognak Louise csókjáért. De a történet nem csak az Akadémián folytatodik, természetesen nem maradnak el a harcok és konfliktusok. Henrietta hercegnő sokat aggódik, így át nyújt egy misztikus könyvet Louisenek s közben a  vározsban egy cselszővő jelenik meg, aki galibát okoz hőseinknek. És ha nem lenne elég Louisenek és Saitonak szembe kell szállnia Louise családjával is.

Vélemény: 
A második évedban sem marad el a humor, az ecchi elemek, szóval ne aggódjatok itt is van min nevetni. Hasonlóképpen hozza a formáját, mint az első évad, nekem nagyon tetszett. Új szereplőket is felvonultat, amivel az anime nem marad sablonos. A rajzolás ugyanolyan szép, és az opening is hozza a remekjét, nekem szint úgy tetszik. Csak ajánlani tudom, pláné akik látták az első évadot,  nekem  nem okozott csalódást . A karakterek személyisége megmarad , mindegyiket megismerhessük jobban. Újabb bonyodalmak , szerelmek bonatkoznak ki és a főszereplők kapcsolata hullám völgyeken megy át. Vajon Saito Louise mellett marad?

Értékelés: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6.rész Közelebb lépés

A sebzett szív dala 6.rész Közelebb lépés Kairi:    - Ne értsem félre! Nem akarok a kórházból valami diszkot csinálni. De lehetne például va...