2020. január 1., szerda

Januar 2020

Teli szezon 2020 :

Ime egy lista, hogy mi is  varhato 2020-ra.  Remelem talaltok kedvetekre valot, amit mar vartatok folytatast vagy epp valami uj jelenik meg.

1.Toaru Kagaku no Choudenjihou 3.evad
Kezdes: 2020.01.11

2.Seton Academy : Join the pack!
Vajon egy ember formaju allatokkal,  teli iskolaban, hogyan  kepes normalis eletet elni az egyetlen ember fiu? 
Kezdes: 2020.01.10

3.Haikyuu To  the Top 4.evad
Kezdes: 2020.01.10

4.Darwin's Game
Egy tudatlan Sudou Kanamet meghivnak, hogy probaljon ki egy uj aplikacios jatekot a Drawin's Game , de nemsokára rájön, hogy nincs kiút a játékból.
Kezdes: 2020.01.04

5.ID Invaded:
Sakaido egy zseni detektiv ,aki barmely bunozot vegig kovethet. De amikor lanyat meggyilkoljak a bosszu a torveny masik oldalara allitja. A bortonben segit a rendoroknek ,hogy megoldjaka rejtelyeket.Es lassan a lanya gyilkosahoz is elvezetodnek a nyomok.
Kezdes: 

6. Number24
Natsusa Yuzuki egyetemre jutott a rogbi osztondijjal,am bizonyos okok miatt mar nem tud jatszani. Ibuki Ueoka idősebb, aki szintén abbahagyta a rögbi játékot. Van még Yasunari Tsuru, Natsusa juniorja, aki nem ért egyet vele. Másrészt egy újabb ifjú, Yuu Mashiro felnézi Natsusát és nyomában követi. Végül ott van Seiichirou Shingyouji, Natsusa gyermekkori legjobb barátja. Ok fognak egyutt harcolni a rogbi ligaban.
Kezdes: 2020.01.08

7. Oshi ga Budoukan Ittekuretara Shinu:
Egy lany a kedvenc idolja  megszallotja , egy kis csoport tagja, ahol eleg, hogy azt mondja meghalna, csak  hogy lassa a Budoukant jatszani.
Kezdes: 2020.01.20

8. Bang Dream 3.evad
Kezdes: 2020.01.23

9.Rikei Ga Koi ni Ochita no de Shoumei shitemita
Yukimura Shinya es Himuro Ayame ket tudos, akik  megakarjak tudni , hogy a szerelemrol lehet e tudomanyos elmeletet felhozni. Vonzodnak egymashoz es szeretnek tenyekkel ala tamasztani erzeseiket. Szerete eolmeletet akarnak felhozni, az egymas irant taplalo erzesekkel.
Kezdes: 2020.01.11

10.Infinite Dendrogram
2043at irunk, ahol az Infinite Dendrogram sikeresen kiadja jatekukat, ahol amellett, hogy képes tökéletesen szimulálni az öt érzéket, és sok más lenyűgöző funkcióval együtt, a játék megígérte, hogy a játékosoknak végtelen lehetőségekkel teli világot kínál. Ket evvel a jatek megjelenese utan Reji Mikudori vesz egy peldanyt.Tapasztalt idősebb testvére, Shuu és társa Embryo segítségével Reiji kalandot indít a jatek vilagaba. De vajon mit fog feldezeni ebbe a vilagban?

*Ugy dontottem minden honapba hozok 10 animet ami akkor jelenik meg es ismertetem veletek. Akar folytatas, akar ujdonsag. Olyanok amik kozel jovoben tervbe vannak, hogy megnezem vagy erdekesnek tartom oket. Januarra itt is az elso 10.*

Ha szerentetek tudni , hogy meg mit tartogat szamunkra a 2020 januarja akkor itt megtalalhassatok: https://myanimelist.net/anime/season , angolul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6.rész Közelebb lépés

A sebzett szív dala 6.rész Közelebb lépés Kairi:    - Ne értsem félre! Nem akarok a kórházból valami diszkot csinálni. De lehetne például va...