2022. november 7., hétfő

Tomodachi Game


 

Tomodachi Game

Részek száma: 12
Műfaj: dráma, misztikus, pszichológiai, stratégiai

Történet:
Katagiri Yuichi egész életében pénzügyi nehézségekkel küzdött és csak a barátainak köszönhetően volt képes élveznie az iskolai életet. Azonban egy napon, amikor osztálya kirándulásra készül, a rá összegyűjtött pénznek lába kél. A gyanú pedig két barátjára terelődik. A történések fokozódnak, mivel hamarosan megtámadják őket és mikor felébrednek egy titokzatos játékban találják magukat, amely próbára teszi baráti kötelékük erejét és ez egymásba vetett hitüket. Ám a játék során egyre több titok és árulás miatt meginog a csoport hite és Yuichinak ki kell találnia, hogy a barátai közül kiben bízhat és fényt kell deríteni az áruló kilétére, miközben egyre több játékban vesz részt és haladnia kell előre, taktikáznia kell, hiszen nem kevés a tét.

Vélemény:
Hát nekem leesett az állam ettől az anime-től. Nagyon vagány és néha kiráz tőle a hideg, miközben nézed :)) . De mindig tartogat számodra valamit, nincs olyan rész amikor ne lepődnél meg, amikor valami nem történne és te csak állsz, hogy MICSODA??? Yuichival együtt igyekszel megoldani a feladatokat, gondolkozol, hogy mi történt, apró darabokat teszel össze és amikor látod a megoldást ledöbbensz. Néha megfordul a fejedben, hogy ez egy beteges anime :)), de nem annyira rossz értelemben, és nem tudod egyszerűen ott hagyni, mindig tudni akarod, hogy mi történt, hogy derült ki ez az egész. Kicsit hasonlít a Squid Game koreai sorozatra, már ez a játék része és a pénz, de ligth-osabb, sokkal. Yuichi karaktere letagloz, de a jó értelemben nagyon összetett karakter, akin meglepődsz és irigykedsz, hogy neked miért nincs ilyen eszed. :)) A rajzolás szép, néha ijesztő egy egy jelenetben :)) de érthető miért hozták be. Más karakterek is egész jól kirajzolodtak és megkapják a saját történetüket, szerepüket. A történet is kidolgozott, mindenki élete jól egybe fonódik. Az opening és a ending is pörgös, jól talál a történethez. És valószinüleg, hogy lesz második évadja is, én nagyon remélem. Mindenképp ajánlani tudom, tele van fordulatokkal, pörögnek az események, nem megy az esemény lapos szállá és folyamatosan csak nézed és nézed és le vagy döbbenve.

Értékelés: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

7.rész Az érzések

  A sebzett szív dala 7.rész Az érzések Sakura:      -Khm... khm... - köszörültem meg a torkomat és gyorsan felálltam egyenesben. - Kö... kö...